Sunday 21 September 2014

Νυχτες

Όλοι μας έχουμε βγει και έχουμε γυρισει σπίτι το ξημέρωμα..
Αλλά δεν μπορώ ποτέ να καταλαβώ πώς αντέχει κόσμος να το κάνει αυτό καθε μέρα ή εστω κάθε εβδομάδα.

Κόσμος που πάει στα κλαμπ, κοσμος που παει στα ελληναδικα, στα μπαρ, στις παμπ, στα παρκα. Μόνο εγώ έχω την επιθυμια να γυρισω 3 η ώρα σπίτι?

Γιατί τα φραγκα τελείωσαν και εχουμε και ενα εβδομαδιαιο προυπολογισμο να τηρησω και η μέση μου ποναει. Και στο φιναλε μου την σπαει ο καθε λιμασμενος που κοιταει γυρω γυρω σαν να ήταν στο νησι του ναυαγου μαζί με τον Tom Hanks.

Και γενικά δεν γουσταρώ, εκει που δεν μπορω την αποψη να πω. Να μην μπορω να μιλησω και μονο να χορεψω και να φωναξω δυο λεξεις στον διπλανο μου.

Είναι ανουσιο. Καλυτερα να μαζευομασταν στα σπιτια μας να μιλαμε και να παιζουμε σκαμπλ. Παρα αυτό. Αμα βγειτε εξω και παρατηρησετε οι περισσοτερες παρεες στα μαγαζια με δυνατη μουσικη..απλα κοιτιουνται.

Ώραια.. Και  τώρα τι ? Καλυτέρα να εβγαινες μονος. Απλά φοβάσαι μην σε πουν μαγκουφα.

Λογικό. Απλά δεν καταδικαζω αυτο το λαιφσταιλ..Αλλά όσο περνανε τα χρονια..δεν το αντεχει ο οργανισμος μου. Και δεν το μπορω καθε βδομαδα.

ΥΓ: Απλα με επιασε μια φλυαρια. Σας ασπαζομαι.

5 comments:

mahler76 said...

Οι περισσότερες παρέες δεν κοιτιούνται κάν. Κοιτάζουν στα κινητά τους να δουν στο grindr ή πως στο διάλο το λένε, τα προφίλ των υπολοίπων γύρω τους μπας και βρουν γκόμενο. Παθέτικ.

Anonymous said...

Τώρα θα μιλήσει η μεσήλιξ:
Πού οι ωραίες εποχές οι δικές μας, που πηγαίναμε στα κλαμπάκια και γινόταν ωραίο φλερτ και φεύγαμε με το λιγότερο 5 χαρτάκια με τηλέφωνα!
Καλύτερα σκραμπλ!

mahler76 said...

@ Αθηνά...
Πες το ψέματα ρε κουμπαρούλα.

Raven said...

@ Αθηνα
Αυτό και αν είναι το τραγικό.Ο κόσμος δεν φλερταρει πια. Προτιμουν το φβ για αυτα. το οποιο είναι παθετικ εντελως

@mehler
Αυτο είναι επισης το πολυ ασχημο. Βγαινεις εξω για να περασεις καλα. Στο ιντερνετ εισαι και σπιτι σου.

Hfaistiwnas said...

Καλημέρα! Συμφωνώ με Μάλερ και Αθηνά!!!
Μέχρι τα 23 μου περίπου μου άρεσε να βγαίνω συχνά, μετά σχεδόν καθόλου, άσε όσο μεγαλώνουμε αλλάζει και ο τρόπος διασκέδασης..