Monday 9 June 2014

Πώς να ξενερώσεις ένα Σάββατο Βράδυ!

Περίοδος εξετάσεων, έχω κλειστεί στο σπίτι για να διαβάζω, ενώ όλοι οι φίλοι μου βγαίνουν κάθε μέρα για καφέ έξω..έχω πάρει την απόφαση να κάτσω μέσα να ανασκουμποθώ και να διαβάσω να περάσω κάνα μαθημά..

Το Σάββατο λοιπόν, αποφασίζω να τους παρακινήσω όλους να βγω όλοι για ένα κρασι γιατι είχα πήξει μέσα στο σπιτί. (Ένα φαινόμενο, εντελώς σπάνιο καθώς διπλά απο το όνομα μου έχουν βάλει τη λέξη μούχλα...) Καταφέρνω με το ζόρι να μαζέψω 4 άτομα απο τα 8-9 και πάμε να πιούμε αυτο το κράσι που έπρεπε να τους παρακαλέσω να πάμε..

Πάμε καθομάστε έγω να είμαι μέσα στη τρελή χαρά σαν να έχω πάρει Ecstasy και όλοι οι υπολοιποί από ξενερώτοι ως έχω-βάλει-πλερέζα. Φυσικά δεν πτοούμαι γιατί άμα αποφασισώ ότι θέλω να περάσω καλά ο κόσμος να χαλάσει θα γίνει. Αφού λοιπόν πίνουμε τα κρασά μας (δηλαδή εγώ κυρίως) και αποχωρεί ο ένας απο την παρεα..πέφτει η ιδέα να παίξουμε tichu.

Το τιτσού είναι μια πληγή του συγχρονού νέου έλληνα. Είναι άκρως εθιστικό και παίζεις και μπουνιές άμα λάχει. Back to the story, παιζάμε και το παιδί που παίζαμε στην ίδια ομάδα είναι πολύ καλός παίχτης και δεν χάνει σχεδόν ποτέ ενώ έγω σε αντιθεσή είμαι στο τελός της τροφικής αλυσίδας του τιτσου...Μέτα τον Karmacode γιατί δεν ξέρει να παίζει καθόλου! Τι δεν ξέρω καθόλου;;; εγώ ρε είμαι κρυμμένο ταλέντο αλλά δεν το έχετε καταλάβει (ουψ δεν με είδατε να παρεμβαίνω στην ιστορία)

Μέτα απο μερικούς γύρους και μερικές δικές μου μαλακίες αργοτέρα, υπάρχει μια διαφωνία μεταξυ μιας κοπέλας και του συμπαιχτη μου και επικρατεί μια μεγαλύτερη ξενέρα...

Σαφώς ύστερα απο λίγο φύγαμε και εγώ έμεινα με την χαρά του Σαββάτου και της εξοδού!

Ηθικό Διδάγμα: Όταν βγαινώ το βραδύ να αποφεύγω το τιτσού και να μένουμε στις συζητήσεις και το τρολάρισμα. Καθως το τιτσου χαλάει τα καλύτερα τα σπιτιά. πόσες πορσελάνες έχουν βρεθεί σπασμένες στο πάτωμα και παντού το κακό φυλλο σκόρπιο. Πόσα ζευγάρια έχουν διαλυθεί και με τις φήμες να οργιάζουν ότι ο αποχωρήσας σύζυγος κλαίει και πίνει σε κακόφημα μπαρ με το μαράζι νιώθοντας ανίκανος να προσφέρεισ τη σύζυγό του την απόλαυση της νίκης! Μπορεί σε σας να φαίνεται αθώο αλλά κάθε άλλο, η raven απλά δεν θέλει να σας φορτώσει με περισσότερες τραγικές ιστορίες της διπλανής πόρτας 

ΥΓ: Ο αρχικός μου σκοπός ήταν να γράψω ένα άρθρο καθάρα κοινωνικό πολιτικού περιοχομένου αλλά το θεώρησα εξαιρετικά βαρύ.

ΥΓ2: Χτες Κυριακή αποζημιώθηκα και με το παραπάνω. (Ο Karmacode έμεινε στο σκυλόσπιτο)

Σας ασπάζομαι.(Karmacode was here before I posted :P )

7 comments:

Κική Κωνσταντίνου said...

χαχαχα

καλημερα φιλη! καλως σε βρισκω και σενα!

Raven said...

Καλημέρα! Ευχαριστώ πολύ! Καλώς μας ήρθες. Have fun :D

Anonymous said...

Κοίτα, εμείς στο σπίτι μας το τιτσού δεν το έχουμε, έχουμε όμως σκραμπλ. Και είμαστε πωρωμένοι με αυτό. Και συνήθως γίνονται ομηρικοί καβγάδες με τον κ. Μήτσο (το στεφάνι μου) κατά τη διάρκεια κάθε παρτίδας! Και έρχονται και οι διπλανοί μας με πασατέμπο και κάθονται μαζί μας να παρακολουθήσουν τον καβγά! Μεγαλεία σου λέω!

Καλώς σε βρήκα Raven και επισήμως!

ΥΓ. Το Raven στα ελληνικά πώς προφέρεται;

Raven said...

Γενικώς νομίζω πώς όλα τα ομαδικά παιχνίδια έχουν την προοπτική για τσακωμούς. Έχω συμμετασχεί σε άπειρους ομηρικούς καυγάδες για άπειρα επιτρεπέζια!
Καλώς μας ήρθες :)

ΥΓ: Ρέιβεν

Mia Petra said...

Καλό απόγευμα και καλώς σε βρίσκω! :)

Raven said...

Welcome! Welcome!

Hfaistiwnas said...

Καλημέρα!
χεχε δεν τις συνηθίζω τις βραδινές εξόδους, προτιμώ τις απογευματινές και χωρίς παιχνίδι!!!
Την επόμενη φορά μακριά από χαρτιά! Έχουν κλείσει τα καλύτερα σπίτια!!